+60199896272 admin@myleaskin.com

Syarat Sah Agent Mylea™

SYARAT SAH AGENT MYLEA™

Sertai kami dalam Mylea Family.

Bagaimana cara yang kami kongsikan kepada semua Agent dan Leader kami sehinggakan mereka boleh menjana pendapatan sehingga hampir 6 angka sebulan hanya dengan produk MYLEA, nak tahu tak rahsianya ?

PRODUK MUDAH JUAL
Testimoni yang melambak dan harga mampu milik sangat senang nak jual. Saya faham hal ni dan sbb itulah saya cipta produk yang sangat berkesan.
Harga yang kami tawarkan kepada semua Agent adalah jauh lebih rendah dengan pulangan yang tinggi.

LATIHAN DAN MARKETING DISEDIAKAN PERCUMA
HQ sediakan training utk pelbagai online marketing strategi seperti Zero Costs Marketing (dengan system yg ohsem), FB Ads dan pelbagai lagi latihah secara percuma untuk meningkatkan ilmu anda. HQ terletak di Kuala Terengganu, Padang Midin, Tingkat 1 dan 2.

FB GROUP, WASAP DAN TELEGRAM GROUP MARKETING SUPPORT
Group Support yang aktif dimana HQ akan memberi tips-tips marketing, coaching, informasi terkini produk, promosi, update fb, motivasi.

MARKETING TOOLS
Phak HQ menyediakan marketing tools yg lengkap, beserta video marketing, info produk flyers, skrip lengkap soalan-soalan lazim (FAQ), testimoni semua produk, gambar bagi tujuan marketing/ads, skrip jawapan dan pelbagai lagi yang boleh anda dapat secara percuma.
Jangan lepaskan peluang ni kerana misi kami  sangat jauh ke hadapan.

Kami ada tiga step dalam Mylea

  • Agent
  • Vip Agent
  • Super Vip Agent

Step pertama Agent, agent boleh lantik dropship. Step kedua Vip Agent, vip agent boleh lantik Agent dan dropship. Step ketiga adalah Super Vip Agent, boleh lantik Vip agent, agent dan dropship, ( SVA as a leader ) layak dan harus untuk merekrut seramai mana Agen dan Dropship seluruh Malaysia, Tiada limit.

MODAL PERMULAAN RENDAH

Modal Permulaan Agent sangat rendah dengan margin keuntungan yang sangat tinggi kami sediakan keuntungan yang besar dalam Team Mylea melebihi apa yang anda fikirkan. Keuntungan melebihi 50 peratus. Dalam group akan kami ajar secara menyeluruh dengan hanya serendah RM500.00

KELAS INSENTIF MYLEA™ FAMILY

Kelas ” Mylea Marketing Missery ” Kami sediakan untuk semua agent untuk menambah ilmu, Strategi Pemasaran Online yang Efektif dan berkesan. Anda tidak perlu buka kedai fizikal untuk mempromosikan Produk Mylea, tidak perlu simpan stock yang banyak. Habis stock baru restock lagi. Testimoni beribu bertulis dan bergambar telah kami perolehi sejak awal pengeluaran Produk Mylea.

Kami juga menyediakan kelengkapan seperti Bunting, 50 keping FLYERS & Tips Pemasaran secara PERCUMA kepada semua New Agent.

 


SUPPORT GROUP

Agent juga akan di serap ke dalam group whatsapp Suport 24/7 dan secret group agent dalam Facebook dimana kami akan sharing segala ilmu pemasaran, facebook ads, Kami sediakan template from A to Z termasuk template untuk anda follow up pada semua costomer anda. Cara mudah jawab segala pertanyaan pelanggan, teknik Close Sale Hebat mengikut pengalaman kami sendiri.

 

 


PROMOSI

Peringatan, Anda hanya dibenarkan mengadakan promosi JIKA PIHAK HQ MENGADAKAN PROMOSI. Jika didapati ada permainan harga, Kelayakan anda sebagai Agent akan ditarik serta merta dan nama anda akan di ban dari menjual sebarang produk Mylea. Oleh itu sama-sama lah kita jaga kualiti produk dan harga agar semua akan dpt keuntungan yg tinggi dan sama rata.

Hubungi kami untuk info lebih lanjut
Click link www.wasap.my/60139845104

 


TINDAKAN di susuli dengan USAHA
Tanpa TINDAKAN kita tak akan SUCCESS

TINDAKAN + USAHA = SUCCESS ++

Kami akan bantu Anda sekiranya anda betul2 komited dan mahu bina Income seperti Leader kami  yang lain!

 

 

 

 

 

 

 

RAHSIA MYLEA FRECKLES SERUM, Kelebihan produk Mylea yang TIADA pada produk lain.

+ Serum Khas utk JERAGAT
+ Water Based ( Sumber Mineral )
+ Mengandungi Minyak Zaitun, Vit c
+ Sesuai utk kulit Sensitif
+ Kulit Wajah Semakin licin & lembut
+ Kulit Wajah tidak kelihatan KUSAM
+ Nampak lebih Muda dari Usia Sebenar
+ Menghapuskan JERAGAT & BINTIK HITAM
+ Kesan EFEKTIF 2 – 5 hari
+ Tiada Kesan kulit MENIPIS
+ Menjadi Pilihan WANITA MUSLIMAH
+ Friendly WUDHU ( Mudah Di Cuci )
+ Produk Tahan 2 bulan ( JIMAT )
+ Lulus KKM ( NOT160300607K )
+ 100 % Produk MUSLIM
+ Isi Kandungan 100% HALAL

.

Produk Mylea di cipta khas dari bahan Asas Semulajadi terdiri dari SUMBER MINERAL, MINYAK ZAITUN, ekstrak TIMUN, ekstrak LEMON, MINYAK KELAPA DARA, Vit E dan ekstrak DELIMA.
.
~ Approved KKM ( NOT160300607K ) dan sangat berkesan, rata2 pakai bagi positif feed back 2 – 5 hari dah nampak kesan.