+60199896272 admin@myleaskin.com

About Us

mylea-skin-01

Mylea ditubuhkan pada 10 Disember 2012 dan telah Tiga tahun berkecimpung dalam dunia kosmetik dalam dunia kecantikan dalam mencegah Jeragat tidak kira yang lama atau yang baru dan telah mendapat perhatian dan tempat di hati pengguna oleh semua peringkat umur. di seluruh malaysia.

Misi Syarikat Mylea adalah melahirkan lebih ramai Leader wanita untuk tampil lebih berjaya dalam bidang jualan produk kosmetik setanding dengan produk berjenama Antarabangsa merangkumi negara – negara luar pada masa akan datang.

Potensi pasaran kosmetik kami lihat disini sangat meluas jika di lihat pada skop pasaran – pasaran yang ada di Malaysia, Menjadi sebuah syarikat bumiputera yang progresif dan berdaya saing, Maju dalam bidang kosmetik yang merangkumi pertumbuhan produk dan perkhidmatan terbaik melalui nilai, kualiti dan komitmen kepada industri syarikat.

Syarikat Mylea adalah salah satu pengeluar Produk yang sangat berkualitiyang berperanan dan berfungsi dalam pembangunan sektor industri kecantikan, Dalam merealisasikan impian Produk Mylea akan terus maju ke hadapan dengan memastikan setiap produk Mylea adalah yang terbaik di rantau ini.

Kami telah membangunkan satu budaya dalam organisasi, kecekapan,kerja berpasukan, inovasi, tumpuan pelanggan dan kualiti untuk memenuhi keperluan dan kehendakpelanggan dari masa ke semasa dan akan terus melakukan Strategi Pemasaran secara menyeluruh.

whatsapp-image-2016-10-29-at-4-36-46-pm

Fachrul Jamaludin ( Chief Executive Officer )
Amylia Farhana ( Chief Officer Operation )