+60199896272 admin@myleaskin.com

MYLEA HAIR EXPERT “MHE”

 

Introduce : ‘MHE’ MYLEA HAIR EXPERT ALL IN ONE SOLUTION 3 in 1 all in dengan gabungan mantap.

Uolss pakai Shampoo ni komperm tak cari yang lain dah. Sbb tak perlu pakai perapi lagi sbb dia dah skali dalam tu.
| SERUM | SHAMPOO | CONDITIONER |

SHAMPOO MYLEA HAIR EXPERT “MHE” didatangkan khas utk mereka yang ada masalah rambut gugur, tak pernah ada dalam pasaran dunia kombinasi 3 dlm 1 dengan gabungan Serum, Perapi dan Shampoo secara serentak dengan bahan Nucifera CoCoA + ektrak Lemon dan rasa NYAMAN, SEGAR EXTRA SEJUK dan bau wangian sweet LEMON ( Pertama di Asia )

INFO UTK ANDA YANG MAHU SELESAIKAN MASALAH RAMBUT GUGUR TERUK.

Shampoo “MHE” akan merawat dari dalam kulit kepala jauh ke dalam akar umbi rambut skali gus akan menguatkan rambut anda kembali sihat dan tidak lagi GUGUR.

 

INFO ‘MHE’ YANG MENARIK 

❄️ INGRIDIENT YANG SANGAT BEST DENGAN GABUNGAN LEMON, COCOES NUCIFERA MILK- SANTAN DAN bahan ramuan yang dikaji oleh pakar dan farmasist tersendiri.

❄️ CUCIAN PERTAMA- Selepas 1st cucian terus kepala korang akan rasa dah ringan gila sbb dah cuci bersih2 dengan MHE ni..

❄️ BAU- LEMON YANG SANGAT MANIS MEMUKAU SEHINGGA HILANG PUNCA STRESS AKIBAT KERJA.

❄️ EKSTRA BERSIH- Diformulasikan dgn kesegaran berpanjang, ekstra segar, ekstra bersih ! Orang cakap extra NYAMAN. Hmmmm.

❄️ BUIH PENUH SATU BILIK AIR AKIBAT DARI PENGGUNAAN SHAMPOO MYLEA HAIR EXPERT.

❄️ BOTOL- ditempah khas lain dari yang lain agar memudahkan anda bawa TRAVEL ke mana sahaja dengan berat isian 150ml padu dengan colour ‘margenta pink’ yang menyerlah beserta tudung flip tanpa bocor.

❄️ AMAT SESUAI BAGI WANITA YANG KEGUGURAN RAMBUT YANG AMAT TERUK TERUTAMA SELEPAS LAHIRKAN BAYI

❄️ RASAI PERUBAHAN YANG KETARA DARI CUCIAN PERTAMA LAGI

❄️ EXTRA SEJUK- YANG SUPER UMPAMA ANDA MANDI DI TEMPAT YANG BERSALJI YANG SEJUK.

❄️ BUATAN MALAYSIA DIJAMIN SELAMAT, BEBAS KANDUNGAN TERLARANG & MERBAHAYA.

❄️ PAKAGING- yang EXCLUSIVE sesuai dengan kualiti yg dihasilkan akan buat anda teruja utk lihat perubahan kulit kepala dan rambut anda setiap hari juga saban waktu.

❄️ KOTAK PACKAGING YANG MAHAL & EXCLUSIVE setaraf KUALITI nya dengan produk yang dihasilkan.. MARGENTA GOLD

 

CARA ORDER.

Produk2 MYLEA ni mcm biasa la.. Keluar jer produk baru, Agent semua berebut.. Leader2 kami restock kaw2. Stock berkemungkinan tak akn cukup sbb first batch ni keluar 5000 unit je taw utk MYLEA HAIR EXPERT… Hbs yg ni kena tggu new batch! Habis stock kt Hq Mylea maka tak dpt la kak amy nk nolong nye.

Utk batch kali ni kami nk tawarkan utk korang terutama yang ada masalah keguguran rambut yang teruk DISKAUN HEBAT.

Stock 5000 unit ni bila kami dah mula buka order ramai agent2 dan leader booking pada hari pertama kami tunjukkan kotak yang sangat Exclusive lawa tahap gabam uolss melebihi 3000 unit. WOW !!!

Jadi peluang masih ada lagi jika korang nk dapatkan terus dari kami. Sehingga stock masih ada tau. Jgn ketinggalan sbb kami produce stock 5000 unit sahaja ni.

 

CARA PEMBELIAN MUDAH

ANDA BOLEH DAPATKAN ‘MHE’ DI HQ MYLEA BERTEMPAT DI KUALA TERENGGANU BEHADAPAN KEM ASKAR PADANG MIDIN. PERCUMA MAKE UP CASE DAN EXCLUSIVE PAPER BAG MYLEA
.
.
Atau uolss boleh whatapp direct admin kami dengan menekan link kat bawah.

Click www.wasap.my/60139845104 DIRECT WASAP

WARNING: PRODUK MYLEA HANYA BERADA DI SESETENGAH FARMASI SAHAJA. Dan pastikan anda dapat kan produk keluaran MYLEA melalui wakil jualan yang sah dan yang berdaftar dengan kami sahaja.